Cu siguranță, mașinile de spălat vase sunt un ajutor de nădejde în orice gospodărie modernă, reducând munca de spălare manuală și salvând timp prețios. Însă, când apar probleme tehnice, acestea pot fi destul de stresante și pot afecta activitățile zilnice.

Aici intervin serviciile de reparații pentru mașini de spălat vase, iar dacă locuiești în Târgu Mureș sau în împrejurimi, ai noroc. Echipa noastră de specialiști în reparații de mașini de spălat vase este pregătită să te ajute cu problemele tale tehnice în cel mai scurt timp posibil.

Service Reparatii masini de spalat vase Targu Mures

Cu experiență în reparații de mașini de spălat vase de diferite mărci și modele, suntem pregătiți să oferim cele mai bune soluții de reparații pentru problemele tale tehnice, indiferent de gravitatea acestora.

Dacă întâmpini probleme cu mașina ta de spălat vase, nu mai sta pe gânduri și contactează-ne acum. Echipa noastră de specialiști va ajunge la tine acasă și va face o evaluare a problemei în cel mai scurt timp posibil, oferindu-ți o estimare de costuri transparentă pentru reparații.

Nu lăsa problemele tehnice să te împiedice să-ți desfășori activitățile zilnice. Suntem aici pentru a te ajuta cu reparațiile tale de mașini de spălat vase în Târgu Mureș. Contactează-ne acum pentru o programare sau pentru orice întrebare ai avea!Service Reparatii masini de spalat vase Targu Mures

ISTORIA MASINI DE SPALT

Service Reparatii masini de spalat vase Targu Mures

Mașina de spălat vase este o mașină electrocasnică construită pentru spălarea vaselor de bucătărie și a tacimurilor. Este folosită în restaurante și pentru uz casnic. Prima mașină de spălat vase a fost inventată în 1887 de Josephine Cochrane, pentru ca servitorii să nu-i mai ciobească portelanurile. În 1924, William Howard Livens inventează prima mașină de spălat vase destinată uzului casnic.Începând cu anii ’70 mașinile de spălat vase au devenit o obișnuință în statele unite și europa de vest.

Până în anul 2012, peste 75% din locuințele din SUA și Germania erau dotate cu mașini de spălat vase.

ISTORIA incepe cu primele rapoarte despre o masina de spalat mecanica patentata in SUA in anul 1850, de catre Joel Houghton. Dispozitivul era operat manual, insa era lent si nu era fiabil. Un alt brevet a fost acordat si lui L.A. Alexander in anul 1865, dar masina lui de spalat vase,nu era practica si nu a fost acceptata de public.

Cea dintii masina de spalat vase fiabila, operata manual, a fost inventata in anul 1887, de catre Josephine Cochrane si a fost prezentata la Targul Mondial de la Chicago din 1893. Cochrane, era o femeie bogata si nu trebuia sa spele ea vasele, dar a relatat ca a inventat masina de spalat vase deoarece servitorii ei ii tot ciobeau vasele de portelan.

Se pare ca masina ta de spalat vase are neovie de o imbunatatire sau de o reparatie.

Service Reparatii masini de spalat vase Targu Mures

Trebuie doar sa ne contactezi la numarul din antetul paginii si noi iti vom oferi tot ce ai nevoie!