Service reparatii cuptoare Targu Mures

Oferim Service Reparatii cuptoare Targu Mures. Asiguram garantie! Tel.0742 703 941 Service Reparatii siemens bosch electrolux aeg indesit la domiciliu

Ne deplasam la domiciliul  sau la locatia dvs. Reparatii cuptoare tg mures  in maxim 24 de ore de la receptionarea apelului.

Asiguram garantie! Preturile sunt stabilite in functie de complexitatea lucrarilor.Service Reparatii cuptoare Targu Mures

Ce s-a intamplat? astepti de atata timp si prajitura inca nu s-a copt? Ai setat o temperatura potrivita si s-a ars? Sau cuptorul tau nu mai functioneaza deloc?

Nici o problema! Noi suntem aici pentru a va ajuta , va vom repara cuptorul si il vom face ca nou !Trebuie doar sa ne contactati!In tg mures si imprejurimii !

https://reparatii-mures.ro/service-reparatii-frigidere-congelatoare-tirgu-mures

 

Calatorie in timp

Un cuptor este o instalație de încălzire a unui material pentru a-l supune, în timpul încălzirii sau după, la transformări fizice sau chimice.

Este format dintr-o incintă cu pereți izolanți din punct de vedere termic și o sursă de caldura. Cuptorul este folosit pentru încălzit, copt, fript și uscat.

Locuitorii aparținând civilizației de pe valea fluviului Indus au fost primii care aveau câte un cuptor în fiecare casă încă din anul 3200 I.Ch.

Istoricii culinari îi creditează pe greci ca fiind primii care au transformat coacerea pâinii într-o artă.

Cuptoare pentru pâine cu încărcare frontală au fost construite în Grecia antică.

Grecii au creat o multitudine de aluaturi, forme de copt și moduri de servire a pâinii împreună cu alte feluri de mâncare.

Coacerea pâinii a devenit o afacere și o meserie, pe măsură ce pâinea a început să fie preparată în afara casei familiale de oameni calificați, în scopul vânzării către public.

Aceasta este una dintre cele mai vechi forme de procesare profesionistă a mâncării.

 Zona de acoperire Tg.Mures si imprejurimi  

 

Oferim Service Reparatii cuptoare Targu Mures
Reparam majoritatea marcilor principale. BOSCH,SIMENS,AEG,ELECTROLUX, MIELE, WHIRPOOL,INDESIT,ARTIC