Reparatii masini de spalat rufe Targu Mures

Reparatii masini de spalat rufe Targu Mures

Oferim Service Reparatii masini de spalat rufe Targu Mures

Ai o problema cu masina ta de spalat rufe si nu stii cum sa o rezolvi? Fie ca este vorba de o pana minora sau de o defectiune majora, noi suntem aici pentru a te ajuta! Suntem o echipa de specialisti in reparatii de masini de spalat rufe, cu experienta in domeniu si cu o reputatie excelenta in Targu Mures si imprejurimi.

Nu lasa problemele cu masina ta de spalat rufe sa te streseze! Contacteaza-ne acum pentru a programa o interventie rapida si eficienta la preturi competitive. Suntem aici pentru a-ti oferi servicii de calitate si garantam ca vei fi multumit de rezultatul final.

Indiferent de marca sau modelul masinii tale de spalat rufe, suntem pregatiti sa intervenim prompt si eficient pentru a remedia orice problema. Oferim servicii de reparatii la domiciliu, astfel incat sa nu fie nevoie sa cari masina de spalat la service. De asemenea, utilizam doar piese de schimb de cea mai buna calitate, pentru a ne asigura ca masina ta de spalat rufe va functiona la capacitate maxima timp indelungat.Reparatii masini de spalat rufe Targu Mures

Service masini de spalat rufe targu mures

Atunci când alegi o mașină de spălat rufe, este important să iei în considerare caracteristicile și specificațiile tehnice ale fiecărei mașini în parte. Iată câteva informații utile și caracteristici de care trebuie să ții cont:

Capacitatea de încărcare: Aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici ale unei mașini de spălat rufe, deoarece determină câte haine poți spăla într-un ciclu de spălare. Mașinile de spălat rufe au o capacitate de încărcare care variază între 5 kg și 12 kg, cu cele mai populare fiind cele cu o capacitate de încărcare de 7 kg.

Tipul de încărcare: Există două tipuri principale de încărcare – încărcare frontală și încărcare verticală. Încărcarea frontală este cea mai comună și oferă o capacitate de încărcare mai mare, în timp ce încărcarea verticală este ideală pentru spații mici și poate fi mai ușor de utilizat.

Viteza de centrifugare: Această caracteristică se referă la viteza maximă la care mașina de spălat rufe poate roti pentru a stoarce apa din haine după spălare. O viteză mai mare de centrifugare înseamnă că hainele se vor usca mai repede, dar pot fi mai mult afectate.

Programe de spălare: Mașinile de spălat rufe vin cu o varietate de programe de spălare pentru a se potrivi nevoilor tale de spălare. De la cicluri rapide și delicate la cicluri de spălare intensivă și igienizare.

Eficiența energetică: Alegerea unei mașini de spălat rufe eficiente energetic poate economisi bani pe termen lung. Acestea vin în clase de eficiență energetică de la A+++ la D, cu A+++ fiind cele mai eficiente din punct de vedere energetic.

Reparații mașini de spălat la domiciliu

Marca: Există multe mărci de mașini de spălat rufe pe piață, dar cele mai populare includ Samsung, LG, Bosch, Whirlpool, Indesit și Hotpoint.Service whirlpool targu mures

Așadar, atunci când alegi o mașină de spălat rufe, asigură-te că iei în considerare aceste caracteristici și specificații tehnice pentru a alege modelul potrivit nevoilor tale.

Service Gorenje Indesit Whirpool Bosch Siemens Beko Electrolux Grundig Candy Hotpoint Artic Lg Samsung Miele.Piese masini de spalat tg mures

Echipa noastra de specialisti se ocupa de constatarea, diagnosticarea, repararea si mentenanta aparatelor electrocasnice de spalat vase si rufe.

Service Reparatii Electrocasnice In Targu Mures

In urma apelului dumneavoastra in maxim 24 de ore o echipa de service, specializata,

se va prezenta la domiciliul sau la locatia dvs. pentru a remedia posibilele probleme .

In urma lucrarilor efectuate clientul va primi garantie. Indiferent de defectiunea pe care o are masina de spalat,

se va executa si o constatare generala asa in cat clientul sa fie informat de eventualele defectiuni ale masinii de spalat.Oferim si Service masini de spalat vase targu mures

Reparatii masini de spalat rufe targu mures

Ai observat ca hainele nu mai sunt atat de bine curatate ca inainte?

Ai observat ca albul hainelor nu este asa cum te asteptai?

Ai schimbat detergentul si parca ceva tot nu e ineregula?

Inseamna ca masina ta de spalat rufe are nevoie de

o imbunatatire sau poate chiar de o reparatie a unei probleme de care nu stiai!

Nu ezita sa ne suni si sa ne anunti! Vom fi acolo pentru a fi de folos!In tg mures si imprejurimii.

Istoria masinii de spalat rufe

Încă din cele mai vechi timpuri oamenii și-au spălat hainele prin cufundarea acestora în apa râurilor și lovirea acestora de pietre.

Primele dispozitive inventate pentru spălarea hainelor au fost grătarele de lemn. În 1858, americanul Hamilton Smith a patentat mașina de spălat rotativă.

Deși avea o formă care semăna cu mașina de spălat modernă, invenția lui Smith era încă acționată manual.

Prima mașină de spălat acționată electric a fost inventată în Statele Unite în 1908, modelul Thor fiind brevetat de către Alva Fisher și introdus pe piață de compania Hurley Machine Company of Chicago.

În Europa, producția mașinilor de spălat automate nu a început decât la începutul anilor 50.

În 2008, Universitatea din Leeds a dezvoltat un model de mașină de spălat care folosește doar 280 de mililitri de apă la un ciclu de spălare,

mașină care ar putea revoluționa felul în care funcționează mașinile de spălat economisind cantități uriașe de apă și energie.

Informatii utile, cararteristici pentru masina de spalat rufe

Mașină de spălat rufe este o mașină electrocasnică construită pentru spălare de rufe. Ele pot fi simple, cu program controlat sau cu program automat.

Mașina de spălat folosește energie mecanică produsă de un motor electric, energie termică și acțiune chimică pentru a curăța rufele de spălat.

Energia mecanică dată de motorul de curent alternativ, este transmisă unei cuve-tambur rotibile, de regulă printr-o curea de transmisie.

Tamburul, în care se introduc rufele de spălat, este ciuruit și prevăzut intern cu nervuri antrenante, utile în procesul de spălare și cel de stoarcere.

El nu este accesibil în timpul cât rulează programul de spălare și încă 2-3 minute după acesta.

Energia termică ce încălzește apa de spălat,provine de la o rezistență electrică, iar acțiunea chimică curățitoare este realizată de detergenții folosiți, sub formă de pulbere (praf) sau lichid.

Detergentul se dozează proporțional cu cantitatea de rufe introduse în cuva-tambur.

Se pot adăuga substanțe anti-calciu, dezdurizante a apei utilizate în scopul protejării mașinii și a unei bune spălări. Sunt prevăzute pompe pentru evacuare apei uzate.

Viteza de rotație a cuvelor rotitoare este mai mică în timpul fazei de spălare propriu-zise și mult mai mare în faza de stoarcere centrifugală, când poate varia între 400 și 1600 de rotații pe minut, sau chiar mai mult.

Mașinile de spălat cu program automat dispun de mai multe programe selectabile,în funcție de cantitate de rufe, de calitatea dorita a spălării sau de felul textilelor de spălat.

Spalatul rufelor si a vaselor sunt doua activitati casnice esentiale. In timp ce masinile de spalat rufe si vase ne ajuta sa economisim timp si energie, nu putem neglija faptul ca acestea necesita mentenanta si reparatii regulate pentru a functiona in mod optim.

Reparații mașini de spălat rufe Targu Mures

Daca masina ta de spalat rufe sau vase nu mai functioneaza corespunzator, este important sa soliciti cat mai curand posibil servicii de reparatii. In Targu Mures, exista o varietate de companii specializate in reparatii de masini de spalat, care ofera servicii rapide si eficiente la domiciliul clientului.Noi oferin Reparatii masini de spalat rufe Targu Mures

In plus, daca esti in cautarea unui serviciu de reparatii de masini de spalat la domiciliu, nu trebuie sa iti faci griji. O multime de companii ofera astfel de servicii, iar echipa lor de tehnicieni profesionisti pot diagnostica si repara majoritatea problemelor in confortul propriei tale locuinte.

Daca esti interesat sa iti repari masina de spalat rufe sau vase la domiciliu, asigura-te ca gasesti o companie de incredere si cu experienta in domeniu. Aceasta va asigura ca vei primi servicii de calitate si va reduce sansele de a necesita alte reparatii in viitorul apropiat.

Reparatii masini de spalat rufe Targu Mures

Tel 0742 703 941